DESPRE UGEARS

UGears Modele Mecanice

UGears este un brand inovativ de puzzle-uri mecanice 3D realizate din lemn natural, care se asambleaza fara lipici.

A fost fondat in anul 2014 iar creatiile sunt inspirate de mecanisme reale de viata si intruchipeaza dragostea pentru arta si ingeniozitate.

Toate modelele sunt distractive atat pentru copii cat si pentru adulti, indiferent de varsta. Asamblarea pieselor starneste creativitatea si ofera experiente minunate pentru intreaga familie.

Colectia UGears include 18 piese cu un design minunat si inovativ, iar acesta este doar inceputul. Exista inca 10 modele care urmeaza sa fie realizate de departamentul de dezvoltare si 200 de idei pentru mecanisme care vor fi dezvoltate in viitor. Toate modelele sunt rezultatul creativitatii echipei de ingineri UGears. Cele mai multe dintre ele sunt mecanisme inspirate din viata reala sau sunt desenate din lista de dorinte a clientilor nostri. Astazi colectionarii asambleaza modelele UGears in peste 75 de tari de pe 5 continente. Noua ne pasa cu adevarat de suportul extraordinar, feedback-ul si sfaturile primite de la fiecare dintre clientii nostri.

UGears este producatorul si creatorul conceptelor pentru aceste modele unice auto-propulsate mecanic. Realizate din lemn eco friendly si materiale sustenabile fiecare model UGears se asambleaza usor fara a avea nevoie de lipici sau alte instrumente speciale datorita imbinarilor de placaj patentate. Fiecare model se misca intr-un mod unic si fascinant. Piesele sunt de o calitate extraordinara – acestea sunt taiate cu ajutorul unor instrumente cu laser automate. Toate partile sunt deja taiate si pot fi indepartate cu usurinta din tablita.Toti pasii de asamblare sunt descrisi în detaliu, pas cu pas in brosura de instructiuni.

Viziunea UGears

UGears Modele Mecanice

Totul a inceput cu o idee geniala. Ne doream sa ii impresionam pe cei dragi si astfel aceste modele au devenit „Acea Colectie” care te duce cu gândul la copilarie. Este o combinatie unica dintre lemn si legile mecanicii. Este un cadou original si o idee extraordinara pentru petrecerea timpului liber. Chiar daca epoca noastra este dominata de produse electronice, oamenii inca isi mai doresc sa fie creativi. Combinatia noastra de modele usor de asamblat  ale caror roti dintate de lemn executa miscari fascinante cu siguranta vor aduce bucurie in viata celor care isi doresc să construiasca ceva frumos chiar cu mainile lor.

Modelel UGears au caracter exclusivist si folosite ca elemente de decor sunt extraordinare. Fiecare model are un inteles si o idee deosebita de la care a fost creat, nu este doar o piesa cu un mecanism real care aduce frumoasa lume a mecanicii mai aproape de intelesul nostru.

Puzzle-urile UGears aduc impreuna membrii familiei. Sunt clipe de neuitat pe care le petreci cu cei dragi.

Obiectivul nostru principal este sa reconectam inimile parintilor si ale copiilor prin produsele noastre fascinante.