Transportul

Veti primi bunurile comandate in termen de 1-5 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. In perioadele de varf pentru cumparaturi si in perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.

Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, indiferent de marimea si greutatea coletului.

Transportul se efectueaza la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul Romaniei. 

Informatii privind exercitarea dreptului de retur.

Aveti intotdeauna la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a decide daca produsul este potrivit pentru dumneavoastră. Ugears garanteaza faptul ca va restitui contravaloarea oricaror articole cu conditia ca acestea sa fie pastrate in stare corespunzatoare inainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice lucratoare de la primirea produsului”

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră, vor fi expediate inapoi la firma DISTRIBUTION SERVICES MANAGEMENT SRL, Alba Iulia, str. Regina Maria, nr. 2, birou 15, Jud. ALBA pe propria cheltuiala, impreuna cu Formularul de Retur completat. 

Cum returnez un produs?

In 4 pasi simpli. Iata care sunt acestia:

  1. Completati acest Formularul de retur si in felul acesta ne anuntati ca vreti sa returnati unul sau mai multe produse din comanda. Vezi aici formular retur (link) 
  2. Produsele care nu satisfac nevoile si asteptarile dumenavoastra  vor fi expediate in STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE (a nu se deschide ambalajul). 

Apoi il trimiti prin curierat rapid la noi (NU prin Posta!).  

In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi sau sigilii rupte ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Veti plati transportul prin curierat rapid inspre noi. Costul de transport pentru retur este de 18 lei.

Atentie 1: Produsul trebuie sa contina toate componentele, sa fie in ambalajul original, ambalat corespunzator pentru transport, trebuie sa fie in conditii perfecte pentru a putea fi revandut.

Atentie 2: Pachetul va fi trimis fara ramburs. pentru ca el ajunge in depozitul nostru, unde nu exista caserie sa se achite catre curier.  

  1. Trimite pe adresa: Alba Iulia, str. Regina Maria, nr. 2, birou 15, Jud. ALBA pentru DISTRIBUTION SERVICES MANAGEMENT SRL. Pe documentul de transport te rugam sa completezi si numarul de telefon de la depozit: 0757677965 
  2. Coletul a ajuns la noi, il verificam, va anuntam ca este totul in regula si va facem plata.  Dupa ce vom receptiona coletul, va vom trimite o notificare email/ telefon si va vom efectua plata aferenta returului.

Iti vom returna contravaloarea produsului in termen de 14 zile lucratoare. 

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea produselor. Contravaloarea produselor returnate va fi restituita prin transfer bancar . Noul produs comandat va fi expediat cu plata ramburs.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualelor reclamatii, iar în cazul produselor returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online https://ugearsmodels.ro/

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumpare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuita.