Transportul

Veti primi bunurile comandate in termen de 1-3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. In perioadele de varf pentru cumparaturi si in perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.

Transportul este gratuit pe teritoriul Romaniei, indiferent de marimea si greutatea coletului.
Transportul se efectueaza la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul Romaniei. Puteti alege metoda de livrare care vi se potriveste cel mai bine pe pagina de finalizare a comenzii.
Informatii privind exercitarea dreptului de retur ( retragere)

Aveti intotdeauna la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a decide dacă articolul este potrivit pentru dumneavoastră. https://ugearsmodels.ro/ garanteaza faptul că va restitui contravaloarea oricaror articole cu conditia ca acestea să fi fost pastrate în stare corespunzătoare inainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunta la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice lucratoare de la primirea produsului”

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră, vor fi expediate IN STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE, inapoi la firma https://ugearsmodels.ro/, Alba Iulia, str. Regina Maria, nr. 2,birou 15, Jud. ALBA pe propria cheltuială, împreună cu Formularul de Retur completat. In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi, sigilii rupte ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Costul de transport pentru retur este de 18 lei.

Va rugam să ne informati in cazul in care ati efectuat un retur. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita în 14 de zile calendaristice de la momentul primirii acestei informatii. In cazul in care nu primim acesta informatie banii va vor fi returnati in 14 de zile calendaristice din momentul preluarii produselor returnate. Formularul pe care il punem la dispozitie este un model ti nu este obligatoriu

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea marfii. Contravaloarea marfii returnate va fi restituita prin transfer bancar . Noua marfa comandată va fi expediata cu plata ramburs.

Vă rugam să pastrati dovada de expediere a coletului returnat până la încheierea procesului de analizare a eventualei reclamatii, iar în cazul marfii returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Dacă dumneavoastră doriti sa returnati un colet trebuie sa o faceti prin intermediul unei firme de curierat, Taxa de curier va va fi returnata, doar în următoarele condiții : daca produsul primit este degradat, are un defect sau nu este produsul comandat de dumneavoastra. In cazul in care produsul nu satisface asteptarile dumneavoastră sau marimea nu este corespunzătoare aceasta taxa nu va va fi returnata.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online https://ugearsmodels.ro/

Dacă va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumpare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul așa cum ati face-o într-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuita.