Să o iubești de 8 martie și în fiecare zi!

Să o iubești de 8 martie și în fiecare zi! 5

8 Martie – Toata lumea cunoaste insemnatatea acestei zile, nu ? Ziua femeii

De fapt este mai mult de atat. Este ziua in care femeile sunt recunoscute pentru realizarile lor. Si totusi…sa nu ne rezumam doar la trecut, sa aruncam o privire asupra prezentului si viitorului in care femaia isi exploateaza potentialul si oportunitatile in tot ceea ce implica viata sociala: relatie, familie, societate, cariera. 

Femeia este un intreg palat cu multe odai ascunse. 

Grija, respect, iubire, comunicare, gingasie, pasiune, intelegere, ascultare, siguranta, sinceritate si atentie. Daca esti dispus sa oferi aceste lucruri de baza unei femei vei putea stapani intregul ei palat si vei detine cheia si celor mai ascunse secrete ale acesteia. 

8 Martie este cel mai frumos inceput de primavara. Adu o mica bucurie in sufletul femeii importante din viata ta la fel cum primavara aduce naturii dupa lunile friguroase de iarna. 

Ugears iubeste oamenii fericiti si linistiti, iubeste cadourile si relaxarea. Motivul pentru care Ugears a prins viata este insasi dorinta de a-i impresiona pe cei dragi si de a petrece cat mai mult timp in compania acestora. 

Renunta la cadourile luxoase si alege unul pentru suflet. Apoi, renunta la telefon, tableta, Neflix si alege sa petreci timpul alaturi de oamenii pe care ii iubesti, alaturi de femeia ta speciala fie ea mama, sotie, iubita, sora, fiica…

 

Daca pana acum i-ai daruit bijuterii si obiecte pretioase, acum e timpul sa te gandesti la un cufar potrivit pentru micile ei comori. 

Cutia cu Comori Ugears 

Pentru iubitoarele stilului vintage, pentru femeile care apreciaza clasicul, simplitatea si eleganta… 

Cutie Antica pentru Bijuterii Ugears

Doamnelor mai pretentioase li s-ar potivi mai bine Chihlimbarul… Cutia Antica de Chihlimbar Ugears este sora mai mare a Cutiei Antice pentru Bijuterii si este la fel de frumoasa si fascinanta ca si sora ei mai mica, dar mai sofisticata.

Cutie Antica pentru Bijuterii cu Chihlimbar

Incantarea-i va fi mare cand va vedea ca te-ai gandit ca florile oricum se ofilesc si ca ea ar merita ceva mai mult de atat. Lasa-i un biletel prin care sa spui o poveste „Am ales de data asta un alt fel de buchet de flori, unul mai special, la fel ca tine.”

Floare Mecanica Ugears

Gingasia, sensibilitatea, emotiile sunt calitatile ei? Fluturele Mecanic Ugears are aceeasi „personalitate” cu siguranta se va indragosti la prima vedere de el. 

Fluture mecanic Ugears

Orice cadou ai alege, tine minte ca darurile se ofera din suflet pentru a te apropia de un alt suflet. Crează o poveste, creaza valoare sentimentala, creaza iubire! 

E femeie, e 8 Martie, merita sa simta tot ce poti sa ii oferi! 

Sa ai o primavara la fel de minunata ca si sufletul tau!  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *