Cadouri inspirate pentru aniversarea a 5 ani de căsătorie. Ce cadou oferi la nunta de lemn?

Cadouri inspirate pentru aniversarea a 5 ani de căsătorie. Ce cadou oferi la nunta de lemn? 1

Aniversările sunt mereu prilejuri de bucurie printre cei dragi. Mai ales când e vorba de aniversarea celebrată în cuplu, a căsniciei celor 2. Azi vrem să-ți venim în ajutor cu o serie de cadouri aniversare pentru cuplu cu ocazia celebrării a 5 ani de la nuntă.

Supranumită și nunta de lemn, aniversarea a primei jumătăți de deceniu de căsătorie e motiv de celebrare pentru tinerii căsătoriți, care încep să se maturizeze în relația de căsnicie. E momentul în care legăturile dintre ei devin tot mai puternice. Simbolistica relației e duritatea lemnului, de aceea se recomandă ca eveniment de aducere aminte ca cei 2 soți să planteze un copac în memoria acestei aniversări.

Dacă urmează să celebrezi nunta de lemn sau ai aproape cunoștințe care se pregătesc de această sărbătoare în cercul intim de prieteni, îți propunem câteva cadouri aniversare pentru cuplu. Ele simbolizează noua etapă în care au intrat tinerii căsătoriți.

Darurile pe care le găsești pe site-ul Ugears sunt modele de puzzle-uri 3D din lemn, care, odată asamblate, se transformă în cadoul perfect pentru gusturi diferite. Selecția de cadouri aniversare nuntă Ugears îți vine în ajutor cu idei pentru cuplu, dar și modele care pot fi oferite de către partener iubitei și invers.

♥ Cadouri pentru ea

  • Orice femeie care iubește poveștile, magia și se bucură de daruri atent alese va aprecia puzzle-ul 3D carusel. Asamblarea lui durează câteva ore, dar procesul e unul fascinant, așa că e unul dintre cadourile cu care nu poți da greș.
  • Dacă vrei să o surprinzi cu un accesoriu util, alege cutia de comori sau cutia antică de chihlimbar. Ambele produse o vor bucura asamblându-le, dar mai mult, vor fi ajutorul perfect în păstrarea cu grijă a bijuteriilor și a accesoriilor ei. Orice femeie va aprecia un astfel de cadou aniversar.

Trecem acum la cadourile pentru jumătatea masculină a cuplului.

♥ Cadouri pentru el

  • E ingenios, preocupat de meșteritul cuburilor rubik sau vrei doar să îi oferi un cadou care să îl ajute în perioadele de stres? Încearcă flexi cuburile.
  • Pasionații de cai putere vor iubi să primească aceste cadouri aniversare, care le pot începe sau completa o colecție deja existentă de vehicule classy. Avem 3 propuneri aici: Stilatul Cabriolet, Motocicleta cool, sau Mașina de curse   
  • Dacă e iubitor de muzică sau se relaxează ascultând, fredonând piese faine, recomandarea de cadou de aniversare nuntă pentru el ar fi un Hurdy Gurdy, evident tot din puzzle 3D mecanic  Acesta devine, odată asamblat, instrumentul muzical în miniatură, perfect pentru orice muzician.

Pe lângă cadourile separate, avem și o listă de cadouri aniversare cuplu, bune de oferit la aniversarea nunții de lemn, sau de ce nu, orice altă aniversare a unui cuplu îndrăgostit.

♥ Cadouri unisex, de dăruit cuplului

  • Oferă-le o amintire vie a călătoriilor făcute împreună. Dacă iubesc să viziteze și să exploreze țări și zone noi, un glob pământesc dintr-un puzzle 3D lemn va fi cadoul perfect.Descoperă-l aici.
  • Pentru un cuplu care își gestionează atent finanțele, recomandăm seiful Ugears. Nu doar că le va aminti să economisească, dar va fi și un reminder constant al gestionării financiare eficiente.

Oricare dintre ideile de mai sus te-a inspirat în alegerea unui cadou aniversar pentru cuplu, la celebrarea unui eveniment ca nunta de lemn, știm sigur că va face un dar apreciat de către destinatarul său.

Te așteptăm cu mai multe idei de cadouri la secțiunea Produse și-ți dorim celebrări cât mai faine alături de cei dragi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Support