Ugears împarte cadouri de Paste

Ugears împarte cadouri de Paste 6

Se mai ofera cadouri de Paste?  

Raspunsul este cu siguranta: DA!

Stim ca situatia actuala nu este una foarte fericita si ca trecem cu totii printr-o perioada mai delicata, in care pentru siguranta noastra trebuie sa #stamacasa si nu este foarte convenabil. 

Ei bine, in curand vine iepurasul, am putea sa ne folosim de asta ca un motiv pentru a iesi putin din starea actuala si a ne bucura de atmosfera de  sarbatori alaturi de cei care conteaza, de oamenii de langa noi. 

Pentru a face un cadou nu e neaparat nevoie de o ocazie speciala, dar totusi, atunci cand apare una, ne putem folosi de ea pentru a aduce un zambet persoanelor dragi. 

Iepurasul de Paste, vine doar la copii sau si la adulti ? 

In general, acesta vine mai mult la copii, dar anul asta cred ca ar trebui sa faca o exceptie, sa viziteze si adultii care sunt responsabili si #stauacasa. 

Ugears s-a gandit sa vina in ajutor cu cateva idei de cadouri iepuras. Un puzzle mecanic 3D este perfect pentru o activitate de stat acasa, in familie. 

Petrece mai mult timp cu micutii, pentru ca au mare nevoie de atentia si de timpul tau pentru a creste frumos si sanatos. Ei bine, pentru cei mici Ugears are o intreaga colectie de puzzle-uri 3D de colorat pentru copii perfecte pentru cadouri Paste

#stamacasa #asamblamUgears, iar pe urma pictam.

Si cei mai mari si mai responsabili membrii ai familie merita cateva ore de liniste. Un puzzle mecanic, care sa le fure putin atentia de la toate lucrurile negative. 

Modelele potrivite pentru cadouri femei, avand in vedere ca e primavara, sezonul florilor sunt Floarea mecanica Ugears.

Floare Mecanica Ugears

Fluturele mecanic, colorat si primavaratic te va ajuta sa scapi de plictiseala si iti va umple casa de voiosie cand incepe sa dea din aripi. O imagine placuta pentru toata familia. 

Fluture Mecanic Ugears

Pentru ca barbatii sunt tot timpul pasionati de masini, indiferent de varsta lor, la capitolul cadouri barbati ne mandrim cu modelul Roadster VM-01. Daca nu poate sa iasa afara la o plimbare cu masina, macar una in lumea detaliilor Ugears.  

Roadster VM-01 Ugears

Calul Bionic este un model care prinde viata si poate fi asociat cu primavara, dar si cu personalitatea barbatului, fiind unul dintre cele mai puternice animale aflate in slujba omului. 

Cal Bionic Ugears

Ce ai zice de un puzzle la construirea caruia sa participe toata familia ? Trasura cu cai este ideala pentru un cadou pentru intreaga familie. Toata lumea va fi incantata, cu mic, cu mare. 

Trasura cu cai Ugears

Daca ai ocazia sa faci o persoana sa zambeasca, fa-o!  Toata lumea are nevoie de un strop de bucurie, un zambet si o apreciere. 

Comanda un puzzle mecanic Ugears si transforma statul acasa intr-o activitate de familie creativa si interesanta. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Support