Învață interactiv cu Ugears – Noua colecție STEM-lab

cover

Antreneaza-i mintea si imaginatia copilului tau incurajandu-l in activitati benefice pentru dezvoltarea acestuia. In acest scop Ugears a creat colectia STEM-lab.

In zilele noastre, parintii ofera o importanta deosebita modului in care copilul se dezvolta atat din punct de vedere emotional cat si al inteligentei si deprinderilor practice. Fiecare parinte isi doreste sa creasca un copil smart de care sa fie mandru, nu? 

Tocmai din acest motiv  la mare cautare sunt jucariile educationale pentru copii dedicate celor mici inca din primii ani de viata. 

Tu, ca parinte, esti cel care il modeleaza. Totul depinde de tine, felul in care gandeste, principiile pe care le dezvolta, modul in care actioneaza si intelege lumea inconjuratoare. 

De la o varsta frageda copiii sunt foarte curiosi si vor sa stie cat mai multe, sa inteleaga tot ce se intampla in jurul lor si de aici apar multe intrebari care incep cu „De ce?”. Asta este bine, curiozitatea genereaza raspunsuri, iar raspunsurile aduc informatii noi, cunoastere. 

Ei bine, dupa ce ai raspuns la intrebari precum „De ce ziua e soare si noaptea luna?”, „ Ce inseamna cuvantul … ?”, ”De ce noi oamenii vorbim si animalele nu?”, ”De ce masina are nevoie de benzina ca sa mearga?” este timpul sa il ajuti pe cel mic sa inteleaga cum functioneaza cutia de viteze sau ce este in interiorul unui ceas cu cuc inainte de a incepe procesul de dezmembrare a ceasului vechi de pe perete. 

Ugears a creat noua colectie STEM pentru a sustine un mod de invatare inovator si interactiv. Astfel, procesul de asimilare a cunostintelor devine distractiv si totodata mai usor de inteles pentru copii. 

STEM este un concept educational care se bazeaza pe procesul de formare si educatie al elevilor in patru domenii Stiinta, Tehnologie, Inginerie (Engineering) si Matematica. Motivul existentei acestuia este faptul ca s-a observat la nivel mondial o scadere ingrijoratoare a interesului elevilor fata de domeniile mentionate mai sus. 

Tot mai mult profesori lasa deoparte disciplinele individuale si se concentreaza mai mult pe abordarea practica, bazata pe proiecte si activitati care fac procesul de invatare mult mai interesant si antrenant. 

Modelele STEM reprezinta un mod inteligibil si captivant de a invata despre utilizarea la scara larga a mecanismelor, a tipurilor de angrenaje  si a conexiunilor. In timp ce parcurgi pas cu pas etapele proiectului STEM Ugears, te familiarizezi in detaliu cu diferitele mecanisme. La final, ceea ce ti se parea o magie si o ciudatenie a mecanicii devine atat de clar si inteligibil. 

Pentru a face procesul de invatare mai distractiv si mai usor de inteles de catre cei mici, Ugears a combinat asamblarea unui puzzle cu era digitală dezvoltand o aplicatie de realitate augmentata – Ugears AR – aplicația poate fi descarcată din Google Play sau App Store – care permite studierea mecanismelor integrate in lumea reala.

Sustine si tu acest mod de invatare prin practica si da-i voie copilului tau sa inteleaga cum exact functioneaza mecanisemele din jurul lui. Dupa asamblarea modelului mecanic 3D STEM-lab Ugears, copilul tau poate privi si analiza modul in care functioneaza angrenajele care pun in miscare intregul mecanism. Aceasta colectie sunt certificate si recomandate copiilor incepand cu varsta de 8 ani. Momentan colecția STEM-lab Ugears contine 4 modele mecanice, dar lucram la alte 5 care cel mai probabil vor fi lansate in august 2020. 

Diferential, Pendul, Contor de parcurs, Cutie de viteze.
Cele 4 modele ale colecției STEM-lab Ugears.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Support