Ugears Models România business pornit din pasiune, transformat într-o companie internațională cu activitate în 5 tări și o cifră de afaceri preconizată de peste 3mil euro pentru 2021, comercializând “jucării pentru oameni mari”.

UG corporate coverarticolpx

Când ne gândim la businessuri de nișa, rareori ne imaginăm ca segmentul de puzzle-uri 3D poate fi atât de atractiv pentru publicul țintă format în special din adulți.  

Cred totuși ca unii dintre noi ne aducem aminte cu nostalgie de orele de “lucru manual” în care traforajul era o activitate de bază. 

Pe timp de pandemie construirea modelelor Ugears s-a dovedit a fi o activitate relaxantă și provocatoare. A fost o alternativă sănătoasă prin care adulții își puteau petrece timpul în casă împreună cu cei dragi, asamblând piesele din lemn, stârnindu-le creativitatea. 

“Deși produsul nostru poate fi catalogat ca și un produs de nișă, am avut plăcuta surpriză să triplăm cifra de afaceri a companiei în 2020” menționează Adriana Boca, Sales Manager.  

Suntem importatorul exclusiv al puzzle-urilor mecanice 3D Ugears pe piața din România, Bulgaria, Grecia și Cipru. Compania a avut o evoluție impresionantă în ultimii 4 ani, crescând de la 50.000 euro la peste 3M euro estimat în 2021. 

“Avem planuri mari în acest an. Ne extindem activitatea în piața din Turcia și Brazilia și tot acum am hotărât sa lansam și linia  de cadouri corporate personalizate, prin care companiile pot să ofere clienților sau angajaților cadouri smart și inovatoare personalizate cu logo-ul companiei lor.” declară Adriana. 

Comenzile de minim 50 de bucăți se pot personaliza cu sigla companiei iar procesul de personalizare durează 3-5 saptămâni. Deja am fost contactați pentru solicitări de cadouri corporate pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Clienții ne-au spus că își doreau cadouri smart și inovatoare, iar modelele Ugears li s-au părut cele mai potrivite. 

Daca îți dorești un cadou cu adevărat special pentru clienți, parteneri de afaceri sau angajați, află mai multe detalii despre opțiunea de personalizare in pagina dedicată pentru cadouri corporate   

cadouri corporate

“A oferi un cadou, cu atât mai mult în zona de business, trebuie să fie ceva ce trece de formalism, de a bifa buna intenție. Știu că am făcut o treabă bună atunci când ne sună clientii și ne spun cât de încântați au fost cei care au primit cadourile.  Adriana Boca, Sales Manager,  Ugears România 

Cum a început totul? 

UGEARS este un brand inovator de puzzle-uri mecanice 3D, care a luat viață in 2014 în Kiev, Ucraina. Totul a pornit de la o idee interesantă, o producție la scară redusă cu achiziții minime, de câteva mașini cu laser. 

Acum producția se realizează cu 160 de utilaje, 7000 mp zona de producție, o echipă formată din 250 de persoane, 1.400.000 modele produse si vândute worldwide în 2020.

Colecția Ugears este formată din peste 90 de modele unice, colecționate de oameni din întreaga lume, în peste 85 de țări.  

Care a fost ideea de baza care a dus către succes? 

Premisa de la care a luat viață colecția Ugears este dorința de a-i impresiona și de a ne apropia mai mult de cei dragi. Misiunea Ugears a rămas în continuare: reconectarea celor implicați în procesul asamblării. Susținem și îndemnăm oamenii să lucreze împreună atunci când dau viață unui puzzle mecanic Ugears.  

De ce sunt aceste puzzle-uri atât de speciale ?  

Modelele sunt pe cât de diverse, pe atât de inedite. Astfel, atunci când oferi un astfel de cadou ai șansa să alegi un model cu semnificație, indiferent de industria din care faci parte, de pasiunile sau hobby-urile persoanei (de la mașini și utilaje, până la obiecte de artă – teatru, instrumente muzicale etc). Apoi, faptul că cel care primește cadoul participă direct la construirea produsului, îl face să aibă o anumită satisfacție și împlinire atunci când sub ochii lui prinde viată, se mișcă mecanic, ceea ce crește valoarea colecționabilă a produsului. Sunt îndeplinite astfel toate condițiile pentru a oferi un cadou memorabil, semnificativ, care însuflețește relația dintre oameni. 

Asamblarea lor este un proces relaxant și nu necesită lipici sau unelte speciale. Piesele sunt pretăiate în lemn natural prin tehnologie laser de înalta calitate.  

Ulterior, acestea sunt activate manual cu ajutorul unor rotițe sau manete care pun în mișcare aceste mecanisme inteligente și foarte bine gândite de inginerii Ugears. 

Ugears este un cadou ideal pentru colegi, sefi, parteneri de afaceri, mai ales dacă se optează pentru personalizarea acestora cu sigla/logo-ul sau chiar cu sloganul companiei.  

Anul acesta alege un cadou inovator personalizat. Află mai multe detalii pe pagina noastra dedicata sau scrie-ne un email la office@ugearsmodels.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Support