We are proud to represent a Ukrainian Brand – Ugears

Ugears Romania doneaza 5% din veniturile ugearsmodels.ro – Ukrainian Gears for Ukrainian lives! 6

UgearsModels

In cazul in care nu stiai asta, Ugears este un brand Ucrainean cu o reputatie renumita la nivel mondial pentru producerea de materiale de bricolaj – minunatele puzzle-uri mecanice 3D din lemn. Iubitorii acestor minunatii ale mecanicii se intind in peste 90 de tari de pe 5 continente.  

Cum a inceput totul ?  

Ugears a fost un start-up care a luat viata in 2014, in Kiev, Ucraina. Totul a pornit de la o idee interesanta, o productie la scara redusa cu achizitii minime, de cateva masini cu laser. A  crescut de la un mic start-up intr-o echipa dedicata cu peste 250 de profesionisti care vin zilnic cu idei inovative: ingineri, designeri și meșteri care vad muzica in lemn si creează poezie in mișcare! Investesc creativitate si dragoste in fiecare model. 

Acum producția se realizează cu 160 de utilaje, 7000 mp zona de productie, o echipa formata din 250 de persoane, 1.400.000 modele produse si vandute worldwide in 2020. 

Misiunea Ugears ?  

Premisa de la care a luat viata colectia Ugears este dorinta de a-i impresiona si de a ne apropia mai mult de cei dragi. Misiunea Ugears a ramas in continuare: reconectarea celor implicati in procesul asamblarii. Sustine si indeamnă oamenii sa lucreze impreuna atunci când dau viață unui puzzle mecanic Ugears.    

Reconectarea oamenilor. Reconectarea intregii omeniri. Suna familiar ? La fel se intampla si in tragica si prea bine cunoscuta situatie actuala din Ucraina. In ultimele zile am vazut cum zeci de mii de oameni din intreaga lume isi unesc fortele pentru a ajuta acest popor independent.  

Se pare ca in jurul acestei tari dainuie la un nivel profund aceste valori. Intreaga tara, in frunte cu presedintele erou, ne-au oferit un exemplu suprem despre ceea ce inseamna sa fim oameni si in acelasi timp au definit viguros SOLIDARITATEA.  

Cand oamenii se conecteaza, se sustin, se iau de mana si isi unesc fortele, pot crea adevarate minuni si nimic nu le poate sta in cale. 

Iti multumim Ucraina! Iti suntem recunoscatori pentru o asa exemplificare a omeniei. Suntem mandri sa facem parte din oamenii care sustin si reprezinta acest brand ucrainean. Suntem mandri si le multumim si tuturor romanilor de mobilizarea rapida, ajutorul și sprijinul oferit refugiaților din Ucraina.  

In Kiev a fost  creat acest brand sub premisa apropierii dintre oameni si in continuare tot de acolo vine cel mai puternic exemplu de o comunitate extraordinar de puternica si de unita.  

#ProudToBeAUkrainianBrand #SustinemUcraina #PrayForUkraine #UgearsUkraine  #UkrainianBrand

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Support