Ugears Romania doneaza 5% din veniturile ugearsmodels.ro – Ukrainian Gears for Ukrainian lives!

Ugears Romania doneaza 5% din veniturile ugearsmodels.ro – Ukrainian Gears for Ukrainian lives! 8

Noi iubim Ugears, ii iubim pe acesti oameni pentru daruirea, inteligenta si seriozitatea de care au dat dovada mereu ca si OAMENI, intai de toate, mai apoi ca si parteneri de afaceri. Oamenii din Ucraina sunt geniile creatoare ale acestor puzzle-uri pe care si tu le iubesti. Ei sunt colegii nostri, prietenii nostri de peste granita si nu putem ramane pasivi la ceea ce se intampla. Dorinta noastra, ca a intregii lumi de altfel, este ca totul sa revina la normal si toata lumea sa fie in siguranta.

Iti reamintim ca Ugears este un brand Ucrainean  cu o reputatie renumita la nivel mondial pentru producerea de materiale de bricolaj – minunatele puzzle-uri mecanice 3D din lemn. Iubitorii acestor minunatii ale mecanicii se intind in peste 90 de tari de pe 5 continente.   

Ca si investitori si locuitori ai Ucrainei, Ugears rulează o campanie de CSR (Corporate Social Responsability) pentru a veni in ajutorul celor din Ucraina aflati intr-o situatie critica. Ukrainian Gears (Ugears)  și-au anunțat zilele acestea sprijinul pentru un fond de ajutor umanitar pentru familiile, copiii si varstnicii ucraineni care au fost afectați de atacul rusesc asupra acestei tari independente.  

O contributie initiala considerabila a venit din partea acestora in valoare de 1 milion de euro in fondul de ajutor umanitar Ziedot.lv.  

Ca si reprezentati ai acestui brand renumit in Romania,  oferim o donatie de 5% din veniturile ugearsmodels.ro . Te incurajam si pe tine sa ni te alaturi pentru a sprijini acest popor greu incercat in aceste vremuri negre. Poti sa iei in considerare contributia la acelasi fond de ajutor ucrainean.  

Fiecare euro conteaza. Tu contezi!  

Cand  oamenii se conecteaza, se sustin, se iau de mana si isi unesc fortele, pot crea adevarate minuni si nimic nu le poate sta in cale. 

Lucrand impreauna putem oferii mii, chiar milioane de euro care vor deveni in scurt timp adaposturi pentru refugiati, sprijin pentru spitale si ajutor direct pentru oamenii unei tari care se confrunta cu tirania, a ales sa stea sa lupte si sa-si apere drepturile si libertatea.  

Iti multumim, Ucraina! Iti suntem recunoscatori pentru o asa exemplificare de putere, iubire de oameni, de tara si de libertate. Suntem mandri sa facem parte din oamenii care sustin si reprezinta acest brand ucrainean. Suntem mandri si le multumim si tuturor romanilor pentru mobilizarea rapida, ajutorul și sprijinul oferit refugiaților din Ucraina. Acum iti oferim ocazia sa ajuti in continuare

Este simplu, tot ce trebuie sa faci este sa iti continui pasiunea pentru puzzle-urile mecanice Ugears, iar in urma achizitiei tale, 5% din veniturile ugearsmodels.ro vor merge spre Ucraina.  

Cumparand de la o companie de origine ucraineana, sustii Ucraina! 

Pentru cei care sunt solidari cu Ucraina si isi doresc sa ajute mai mult decat prin cumpararea modelelor Ugears, gasiti mai jos informații despre contul de donații: 

Numele proiectului: Ukrainian Gears for Ukrainian lives 

Beneficiar: Ziedot.lv 

Adresă: Selpils iela 2c, Riga, Latvia, LV-1007 

Reg.Nr. 40008078226 

Banca: Swedbank 

Cont Bancar: LV25HABA0551052353474 (multi-currency). 

SWIFT: HABALV22 

Link: https://www.ziedot.lv/en/stand-with-ukraine-4203   

Glory to Ukraine! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

× Support